Inschrijvingen Garageverkoop & Rommelmarkt

Zondag 29 maart 2019 – 4e Garageverkoop & Rommelmarkt

Help ons om van dit evenement een succes te maken door deze advertentie zoveel mogelijk te delen ! DE MUG-HELI zal U dankbaar zijn

De rommelmarkt zal worden opgesteld in de SNAASKERKESTRAAT- IJZERWEGSTRAAT, die voor de gelegenheid en in samenspraak met het gemeentebestuur verkeersvrij zullen worden gemaakt.

Wat is een garageverkoop ?
Een rommelmarkt waar je overbodige spulletjes kunt verkopen en waarbij je kan handelen vanuit je eigen garage.

Is er iets gewijzigd dit jaar?
Nee, net als vorig jaar is er naast de garageverkoop ook weer een rommelmarkt. Wil je bvb wel deelnemen aan de garageverkoop maar vind je jezelf te ver van het centrum afwonen, schrijf je dan gewoon in voor de rommelmarkt, zo vinden onze bezoekers je nog zo makkelijk terug.

Waarom deze garageverkoop ?
De opbrengsten zijn zoals alle evenementen van vzw 24UUR  en vzw RETRO t.v.v. DE MUG-HELI West-Vlaanderen

Ik woon in Snaaskerke maar heb geen garage, kan ik deelnemen ?
Ja je kunt deelnemen, verkoop je spullen gewoon op je eigen oprit, tuin of huis, de keuze is aan jezelf, zolang je maar geen openbare ruimte inneemt ! anders schrijf je je in voor de rommelmarkt, let wel deze is enkel toegelaten in de daarvoor voorziene zone, vastgelegd in samenspraak met stad Gistel.

Wat kost het om deel te nemen ?
De deelname aan de garageverkoop en rommelmarkt is GRATIS ! 
Dit jaar wordt er wel een inschrijvingswaarborg van € 10,- gevraagd voor de rommelmarkt, deze krijg je terug de dag van de rommelmarkt bij aanmelding. Het rekeningnummer waarop je inschrijvingsgeld moet worden gestort vind je straks terug op het inschrijvingsformulier die verborgen zit achter de rode knop onderaan deze pagina.

Moet ik mij inschrijven ?
VOOR DE GARAGEVERKOOP : JA ! Dit is zeker aangewezen want bij inschrijving wordt jou adres namelijk toegevoegd aan het stratenplan van Snaaskerke. Het plan zal gratis ter beschikking worden gesteld aan de bezoekers, zo kunnen ze je heel makkelijk terugvinden.

VOOR DE ROMMELMARKT : JA ! Als je zeker wilt zijn van een standplaats, niet ingeschreven op voorhand = geen zekerheid van een standplaats.

Wat als ik me niet inschrijf en toch deelneem ?
We kunnen je niet verbieden zo te handelen maar je brengt er wel de toekomst van het evenement mee in gevaar. De garageverkoop kost ons energie, tijd en geld om het te organiseren als we dan moeten vaststellen dat mensen zich niet kunnen houden aan enkele simpele voorwaarden die we stellen, dan kunnen we dit alleen maar betreuren.

Hoe inschrijven ?
Ga naar www.24uurvansnaaskerke.be en klik op de knop
“ INSCHRIJVINGEN ROMMELMARKT - GARAGEVERKOOP “ vul de gevraagde gegevens in en bevestig. Zo simpel is het !

Ik wil wel deelnemen en me inschrijven maar ik heb geen computer !
Neem dan tijdens de kantooruren telefonisch contact op met
Decoster Jean-Marc +32 475 89 27 24

Waar komen de opbrengsten vandaan ?
Er zal een 24UUR drankstand worden opgezet in het dorp waar je een drankje en een hapje aan ongeziene prijzen zal kunnen nuttigen om ons goed doel te steunen.

Hopelijk mogen we ook op uw steun, medewerking en komst rekenen.

Het 24UUR team